browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Sendai Tanabata Festival gaat door dit jaar!

Posted by on 1 juli 2011

Sendai Tanabata Festival

Het goede nieuws heeft ons bereikt dat het Tanabata Festival in Sendai dit jaar doorgaat. Sendai toont zijn meest indrukwekkendste tradities ter gelegenheid van het befaamde Tanabata Festival. Steun Noord Japan en bezoek het Sendai Tanabata Festival. Een tour-arrangement met Engelssprekende gids is mogelijk voor 2 dagen, inclusief bezoek aan Hiraizumi WereldErfgoed Chusonji tempel complex en met overnachting in een het Zao spa-resort in Iwate prefectuur. Vertrek vanuit Tokio zondag 7 augustus 2011.

Wij dragen bij aan de wederopbouw van Sendai dat ook ernstig getroffen is door de aardbeving en tsunami. De bevolking wil graag aan de wereld wil laten zien dat ze weer in staat zijn om het festival te organiseren en hopen op veel belangstelling. 5% van de opbrengsten van deze tour wordt gedoneerd voor de wederopbouw en de hulp aan de slachtoffers van de Tohoku aardbeving en tsunami.

Neemt u svp contact op met flexbase@base.nl voor meer informatie.

Comments are closed.