browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Skiën in het ‘nieuwe’ jaar

Posted by on 10 februari 2013

Het Chinese ‘Jaar van de Slang’ is dit weekend begonnen. En dat is goed nieuws, want dat jaar staat voor materieel gewin en schoonheid. Hoewel Japanners het nieuwe jaar via de Gregoriaanse kalender vieren, blijven de sterrenbeelden hetzelfde en zo ook het bijgeloof.

Vakanties, studie- en zakenreizen naar Japan bieden volop schoonheid in alle seizoenen. Nu is het de tijd om de echte winter en bijvoorbeeld de skipiste in de Alpen op te gaan zoeken. Hiermee bedoelen we natuurlijk de Japanse Alpen. Maar ook in het noorden van Japan zijn beeldschone skitaferelen en schitterende skipistes te vinden.

Sahoro gebergte, Hokkaido

Yuzawa ski-gebergte

Yuzawa skipiste, Japanse Alpen, Honshu

 

 

 

 

 

 

 

 

Flexbase Japan weet de mooiste plekjes te vinden om deze reis voor u zo volledig mogelijk te maken. Op het noordelijke eiland Hokkaido met de beroemde hoofdstad Sapporo, waar in 1972 de Olympische winterspelen werden gehouden, en jaarlijks het Snow Festival (Yuki Matsuri) plaatsvindt, kunt u goed op het Sahoro-gebergte skiën en ter verfrissing van het beroemde Sapporo bier genieten. Als u het wat dichter bij Tokio wilt houden, bieden wij het schitterende Yuzawa aan, waar wel twintig ski-resorts te vinden zijn. Dit maakt Yuzawa dan ook een van de grootste en per shinkansen of auto makkelijk te bereiken skigebieden in de buurt van Tokio. Na het skiën kunt u heerlijk genieten van de beroemde Japanse onsen warmwaterbronbaden. Deze bevinden zich vaak gewoon in de hotels of ryokan waar u verblijft en ook heerlijk kunt genieten van Japanse maaltijden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Fotogallerij

 

 

Comments are closed.