browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Blauwe zee en witte stranden

Posted by on 12 maart 2013

 

Twee jaar zijn voorbijgevlogen sinds de verwoestende ramp. Dankzij oprechte steun, verwelkomen veel toeristische gebieden weer nieuwe bezoekers. De onderstaande foto is het Jyodogahama strand in de prefectuur Iwate. Het strand geeft een mooi contract tussen de lange, witte stranden, de steile, onregelmatig gevormde stenen en de groene pijnbomen. Een prachtige locatie om na de winter te genieten van dit schitterende uitzicht terwijl je in de warme zon zit.

Hovo studiereis

We zijn begonnen aan de voorbereidingen voor een nieuwe HOVO-studiereis naar Japan in samenwerking met Labrys reizen, in aansluiting op een lezingencyclus door Prof. W.R. van Gulik die september 2013 start. De reis zal plaatsvinden 2014 van eind maart tot begin april en valt in het kersenbloesem (sakura) seizoen. Wilt u diepgaande inzichten in de traditie en vernieuwing in de Japanse kunst en cultuur en deze ter plekke bekijken en ervaren? Neem contact met ons op.

 

Comments are closed.