browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Fuji-san trekking tour

Posted by on 15 april 2013

 

De berg Fuji. De vulkaan is in 1708 uitgebarsten, hetgeen een schitterend landschap opleverde. Met zijn 3776 meter is Fuji-san de hoogste berg van heel Japan. Een symbool dat al niet meer weg te denken valt uit ons beeld van Japan. U kunt de top van de berg bij helder weer vanuit Tokio of de shinkansen-route richting Nagoya en Kyoto zien, maar het allermooiste is het uitzicht vanaf  ‘Mt. Fuji’. Het klimseizoen van de Fuji is echter beperkt tot de maanden juli en augustus. Het is een lange tocht naar de top, maar als je die eenmaal bereikt,  is het absoluut de moeite waard. Wij staan klaar om een op maat gemaakte reis voor u te organiseren.

Naast het beklimmen van Mt. Fuji biedt Japan nog meer avontuurlijke mogelijkheden: Mountainbiken, snorkelen, skiën, scubadiving en raften zijn enkele van de vele activiteiten die fantastisch zijn om in Japan te doen. Hebben we de interesse van de innerlijke avonturier in u gewekt? Neem dan contact met ons op.

Mt. Fuji, Shizuoka Prefectuur, Japan . Foto Michi Travel

 

Comments are closed.