browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Boekingsformulier

Nadat wij uw aanmeldingsformulier hebben ontvangen en voor u een offerte hebben opgesteld, verzoeken wij u om dit onderstaande formulier in te vullen met verdere gegevens.

* indicates required field

Acceptable file types: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Maximum file size: 8mb.

Door de boeking te bevestigen ga ik akkoord met het reisvoorstel en zorg ik voor overmaking van het bedrag van aanbetaling zoals vermeld in het voorstel. Na ontvangst van de aanbetaling krijgt u uiterlijk een maand voor vertrek uw reisbescheiden toegestuurd. Annuleringsvoorwaarden tot vertrek: U kunt annuleren maar daar zijn de volgende kosten aan verbonden - Wijzigingen van reeds bevestigde onderdelen: 35,- euro per wijziging 1. Tot de 42ste dag (exclusief) voor de vertrekdag: de gehele aanbetaling 2. Vanaf de 42ste dag (inclusief) tot de 28ste dag (exclusief) voor de vertrekdag: 35% van de totale reissom 3. Vanaf de 28 ste dag (inclusief) tot de 21ste dag (exclusief) voor de vertrekdag: 40% van de totale reissom 4. Vanaf de 21ste dag (inclusief) tot de 14de dag (exclusief) voor de vertrekdag: 50% van de totale reissom 5. Vanaf de 14de dag (inclusief) tot de 5de dag (exclusief) voor de vertrekdag: 75% van de totale reissom 6. Vanaf de 5de dag (inclusief) tot de vertrekdag: 90% van de totale reissom 7. Op de vertrekdag of later: de volledige reissom. Dank u zeer voor het in ons gestelde vertrouwen, en wij kijken er naar uit voor u de reis volledig conform het voorstel uit te voeren. U ontvangt tzt van ons een reisschema, een dagprogramma en de vouchers voor de accommodatie. Indien het blijkt dat onverhoopt bepaalde accommodatie of vormen van transport of excursies ter plekke niet geleverd kunnen worden, dan zijn wij uiteraard altijd bereid u bij te staan met het zoeken naar een passend alternatief. FlexBase Japan Reizen