browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Flexbase Expat Diensten

Flexbase verzorgt Expat-diensten zoals pre-departure briefings, trainingen en consultancy op maat. Heeft u interesse of vragen, neem dan gerust contact op.

Klanten van Flexbase Expat Diensten zijn bijvoorbeeld het Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT) en Crown Relocations waar zij actief is als Intercultural Professional. http://www.interculturalprofessionals.com/

KIT

Flexbase verzorgt expat trainingen ‘Intercultural Management and Communication’ van het  Koninklijk Instituut voor de Tropen o.a. als Japan country expert.  Door het volgen van een training beginnen cursisten beter voorbereid aan hun internationale opdracht. Afbreukrisico’s nemen af alsook de daaraan gerelateerde kosten. De KIT trainingen dragen bij aan een positief rendement van internationale samenwerking.Voor meer informatie over het Koninklijk Instituut voor de Tropen en bijbehorende diensten kunt u op het logo klikken. U word dan doorverwezen naar de KIT website.

Crown Relocations

Crown houdt zich in Nederland al meer dan dertig jaar bezig met het beheer van verhuisprogramma’s en verhuisdiensten. Met een echt wereldwijd netwerk van meer dan 180 locaties in 55 landen kunnen de klanten op Crown vertrouwen voor consistente en goed gecoördineerde mobiliteitsdiensten.

Medewerkers van Crown hebben ervaring met alle aspecten van binnenlandse en internationale verhuizingen, zodat u er zeker van kunt zijn dat het transport en de opslag van uw persoonlijke bezittingen deskundig en zorgvuldig worden afgehandeld.

Flexbase biedt Crown relocations consultancy voor o.a. Japanse expat-klanten die zich in Nederland komen vestigen.

Voor meer informatie over Crown Relocations en bijbehorende diensten kunt u op het logo klikken. U word dan doorverwezen naar de Crown website.