browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Winter

De winter is de tijd van het jaar om de skipistes in de Alpen  in Nagano op te gaan zoeken. Hiermee bedoelen we natuurlijk de Japanse Alpen. Maar ook in het noorden van Japan op Hokkaido zijn beeldschone skitaferelen en schitterende skipistes te vinden.

Flexbase Japan Reizen weet de mooiste plekjes te vinden om deze reis voor u zo volledig mogelijk te maken. Op Hokkaido met de beroemde hoofdstad Sapporo, waar in 1972 de Olympische winterspelen werden gehouden, en jaarlijks het Snow Festival (Yuki Matsuri) plaatsvindt, kunt u goed op het Sahoro-gebergte skiën en ter verfrissing van het beroemde Sapporo bier genieten bij de heerlijke lokale gerechten met de vooral als favoriet bekend staande krab. Als u het wat dichter bij Tokio wilt houden, bieden wij bijvoorbeeld het schitterende Yuzawa aan, waar wel twintig ski-resorts te vinden zijn. Dit maakt Yuzawa dan ook een van de grootste en per shinkansen of auto makkelijk te bereiken skigebieden in de buurt van Tokio. Na het skiën kunt u heerlijk genieten van de beroemde Japanse onsen warmwaterbronbaden. Deze bevinden zich vaak gewoon in de hotels of ryokan waar u verblijft en ook heerlijk kunt genieten van Japanse maaltijden.

Voor 50 euro stellen wij een programma op maat voor u samen, dit bedrag wordt verrekend als u bij Flexbase boekt.

Voor meer informatie over onze seizoensreizen kunt u hier contact met ons opnemen.